Friday, February 24, 2012

jururawat berdaftar

Assalamualaikum korang  ^_^

nak story dan share tentang benda yang ayu banggakan sangat-sangat walaupun dah lama kawan-kawan seangkatan dengan ayu dok terpekik terlolong pasal benda nih. ayu biasalah delay sikit.hehe

jururawat berdaftar..yer,akhirnya ayu telah diiktiraf sebagai jururawat berdaftar. da boleh berbangga dengan gelaran itu. bukan senang nak dapat taw, tiga tahun ayu dok tunggang terbalik dekat kubang kerian nursing college tuh nak dapat benda ni. macam-macam dilalui suka duka manis masam pahit kelat macam-macam dah rasa.

kalau boleh nak jew ayu bawak pusing sijil nie keliling rumah sambil jerit-jerit yang ayu da dapat lesen sebagai jururawat. reaksi telebih suka tak dapat dikawal jadi la macam tu . huhu

14 02 2012 hari tue ayu terima sijil-sijil nie dihantar oleh encik abang posmen yang ensem tuh. saja puji abang posmen sikit bagi cepat hantarkan surat posting kija ayu pulak..puiii

finally

rindu uniform ni nak pakai sekali dengan line biru atas kepala tu

p/s: doakan ayu cepat-cepat dapat kerja yer, tak sabar nak berkhidmat





thanks kepada yang sudi baca ^_*

2 comments:

javalava89 said...

oit..nkow xsensor id number nurse nkow tu..private tu..huhu

.: aYu cHoMot:. said...

upps,lupa la plak..yer2x ti ak edit.btw tq follow blog nih,nti ak follow balik:)