Wednesday, February 22, 2012

keDit uNtuk cik zaiEy

Assalamualaikum,hi there  ^_^

kedit apa ni?kenapa untuk cik zaiey?sebabnya dia sudi tolong ayu edit blog sampai jadi macam sekarang
dulu 'ini blog ayu' buruk jew taw, sebab tak pandai dan tak ada masa nak edit bagi cantik macam blog korang-korang tu

walaupun blog ayu nie da lama wujud tapi tak ada peningkatan langsung dari segi kualiti dan kuantiti
sebab tu la follower pun ciput jew.hikhik
sekarang da ada la perubahan hasil tangan ajaib cik zaiey. tangan ayu?kaku macam kayu.haha

baik hati kan cik zaiey, sanggup buatkan untuk ayu. korang ada macam tuh?kalau ada, dipersilakan

so, sebagai menghargai jasa baik cik zaiey entry ini pun ditaip khas untuk beliau

siapa cik zaiey tu?beliau adalah kawan ayu yang sama-sama study di kubang kerian nursing college dulu

nak jugak tunjuk rupa cik zaiey yang cute tuh
carik-carik dalam folder lama-lama,terjumpa la ini



comel kan cik zaiey

p/s: sayang cik zaiey ketat-ketat


thanks kepada yang sudi baca ^_*