Tuesday, March 6, 2012

sindrom angau

Assalamualaikum *_~

sekejap-sekejap belek henpon, kenapa fon nim tak berbunyik erk sehari hari ini? dalam hati gundah gulana, rosak kew fon aku nih!

tutt...tutt : paparan skrin 'one message receive'. dup dap dup dap siapa erk yang sudi hantar mesej kat aku? si dia kah? tengok-tengok 'from :23888 ringtone terbaru... shiallll!

ring...ring...ring..angkat la fon, angkat la fon.. terkocoh-kocoh sampai begegar rumah dibuatnya dok berlari dapatkan handphone 'hello, owh kau munah' mood : hampa

makan tak lena, tidur tak kenyang, mandi tak bersabun... mana dia buah hati ku?

bangun pagi tengok picture dia kat wallpaper handphone, nak makan tengok picture dia, tengok tv nampak muka dia, sampaikan ko tengok orang lain pun nampak muka dia. sah ko angau




thanks kepada yang sudi baca ^_*

1 comment:

AMALINA YA'AKUB said...

hye awak jom join segmen first saya dan bff saya..

http://lavender498032.blogspot.com/2006/03/segmen-amalina-yaakub-dan-rayha-rozi-ay.html