Friday, March 9, 2012

best friend tak forever

Assalamualaikum

siapa cakap berkawan semestinya ada time susah dan senang? oh tidak, semua itu dusta semata-mata
baru hari ini ayu boleh nilai erti persahabatan yang ada pada seorang kawan

oh, time ko susah ko nak melalak ko carik jewp bahu aku nak landing lentokkan kepala ko. sungguh carik la ayu bila masa sahaja diri ini diperlukan time susah dan senang..prinsip berkawan ayu!

tapi bila ayu nak menumpang kasih hanya meminta sedikit pertolongan ada ko kisah, bila ayu nak mengadu domba tentang kesedihan yang kadangkala ayu tak larat nak menanggung sengsorang ada ko pedulik?

bukan banyak ayu pinta, cukup untuk mendengar luahan isi hati ini. tapi apakan daya ko memang ada time ayu senang ja, time ayu susah ko cabut lari lagi cepat dari lipas kudung berlari

kalau da memang itu prinsip hidup ko dalam berkawan, siapa ayu nak mempertikaikannya. sumpah ayu berasa hati dengan kamu kawanku. lepas ini kalau kamu carik ayu time nak nangis tersedu sedan kalah itik nak menyudu, ayu cuma nak say hi hi bye bye yer kawanku..

tengok muka nim puas-puas. muka nim sentiasa ada time awak susah dan senang taw!



thanks kepada yang sudi baca ^_*

1 comment:

cik L.A.L.A said...

kdg2 mmg kecik ht dgn perangai kwn mcm ni. sedih.