Tuesday, March 6, 2012

" SEGMEN AY DAN RR "

Assalamualaikum *_~



ayu join segmen yang dibuat oleh cik amalina yang cute ini setelah dijemput oleh beliau

tak salah kan sebabnya ayu  sangat baru dalam dunia blogger ini. baru kew? sebenarnya da lama bertapak, cuma masa tak mengizinkan untuk menggodek blog macam sekarang. hahaha

tengok tu list follower ayu berapa? ciput ja. tutup mulut jangan gelak sengih-sengih tawla sikit. ekekeke.
yang penting ayu ada motip visi dan misi ayu sendiri dalam dunia blogging iaitu :

---> blog tempat ayu luahkan idea
---> diary kehidupan ayu
---> tambah rakan la kot

p/s: chewahh visi misi bagai. jom pakat join segment ini, sekian



thanks kepada yang sudi baca ^_*

6 comments:

AMALINA YA'AKUB said...

hye dear thanks join segmen saya okey... selmat berblogging..

iema ツ said...

happy blogging ye :)

princessrayha~^_^ said...

thanks ayu sebab sudi join segmen i..done follow u..i dtg ni nk review blog peserta

AMALINA YAAKUB said...

hye terjah sini nak ajak blogwalking bagi segmen ni... terjah sini ok.
http://lavender498032.blogspot.com/p/list-budak-awesome-join-ga-ay-and-rr.html

Cik Angah Humaira said...

jom join, http://giveaway-only.blogspot.com/2012/03/contest-sweet-couple.html

Piebenhaezer Izer said...

wow..nurse kah akak ni? ehehe..mai terjah blog saya plak...